Liliom Esküvőszervezés

Álomesküvő, ahogy Te szeretnéd!

Csomagok

Liliom Kezdőcsomag

Ezt a csomagot azoknak a pároknak ajánlom, akik nem tudják merre induljanak el az esküvőjük megszervezésében.Személyes vagy online találkozó alkalmával megbeszéljük az elképzeléseteket. Tanácsokat,ötleteket adok Nektek mik azok, amikre mindenképp figyeljetek. Ezt követően összeállítom a számotokra megfelelő szolgáltatók listáját, garantálva azt, hogy az adott szolgáltató szabad legyen a Ti napotokon.Átadom Nektek az általatok kért szolgáltatók listáját, amiben minden fontos információt megtaláltok a szolgáltatókról és átbeszéljük még egyszer az esküvőszervezés fontosabb részleteit.Mire végzünk, magabiztosan fogjátok tudni, merre is induljatok. Viszont, ha elakadnátok a szervezés közben nyugodtan felhívhattok.

Liliom Alapcsomag

Ebben a csomagban teljes körű esküvőszervezést ajánlok Nektek!Személyes vagy online találkozó alkalmával megbeszéljük az elképzeléseteket az esküvőtökről.Ezután elkészítem az általatok kért szolgáltatói ajánlatomat.Az ajánlat átadásával egy időben megnézzük a különböző szolgáltatók referencia anyagait,átbeszéljük a felmerülő kérdéseket. Ti az otthonotok kényelmében még egyszer jól átnézitek a szolgáltatói ajánlatotokat és kiválasztjátok a számotokra legmegfelelőbbet, minden szolgáltatási területen. Mielőtt döntenétek együtt megtekintünk egy általatok kiválasztott esküvői helyszínt, ahol megbeszéljük a helyszín adta lehetőségeket. Amint sikerült kiválasztanotok az esküvőtök szolgáltatói csapatát egy rövid időre hátra dőlhettek.A szolgáltatók leszervezése, kapcsolattartás az én feladatom. Elkísérlek benneteket a szolgáltatókkal való szerződéskötésre is. Mindenhol ott leszek, támogatlak Titeket.Szervezés közben két alkalommal van lehetőségetek személyesen találkozni velem, de telefonon tartani fogjuk a kapcsolatot.A kitűzött dátumhoz közeledve elkészítem az esküvőtök részletes forgatókönyvét. Az esküvőhetében még egyszer találkozunk és minden apró részletet átbeszélünk.A Nagy Napon pedig én leszek az, aki ellenőrzi, hogy minden az elképzelésetek alapján menjen.Reggeltől hajnalig ott leszek, hogy Nektek csak egymásra és a vendégeitekre kelljen koncentrálnotok!

Liliom Extra csomag

Ebben a csomagban ugyanazt biztosítom számotokra mint az Alapcsomagban, kicsit kibővítve. Itt is mint az Alapcsomagban minden a Ti igényeiteknek megfelelően kerül leszervezésre.Mielőtt kiválasztanátok az általam ajánlott szolgáltatókból a Nektek legmegfelelőbbeket, három helyszínt járunk be közösen. Megnézzük melyik az, amelyik igazán Nektek való. Ezzel könnyebb lesz a helyszínt kiválasztanotok.Szervezés közben négy alkalommal lesz lehetőségetek találkozni velem személyesen, de telefonon tartani fogjuk a kapcsolatot.Itt következnek az extra ajándékok.Ajándék esküvői próbahaj, próbasmink a menyasszonynak (1 alkalom), amit az esküvőn is biztosítunk, ha kell a vőlegénynek is.Szívesen elkísérlek bennetek ruhapróbára, a menyasszonyt is, vőlegényt is. (1-1 alkalom) Segítek a ruhák, kiegészítők kiválasztásában.Ajándék menyasszonyi csokor, a hozzá illő vőlegény kitűzővel, minőségi virágokból.Ahogy közeledünk a kitűzött dátumhoz, elkészítem a részletes forgatókönyvet, amit az esküvőhetében még egyszer átnézünk.A Nagy Napon pedig én leszek az, aki ellenőrzi, hogy minden az elképzelésetek alapján menjen.Reggeltől hajnalig ott leszek, hogy Nektek csak egymásra és a vendégeitekre kelljen koncentrálnotok!

Liliom Lebonyolító csomag

Ha ezt a csomagot veszitek igénybe, akkor a nehezén már túl vagytok. Az esküvőtök kb. 90%-át már leszerveztétek. Itt én már csak a végső simításokban segítek Nektek.Személyes vagy online találkozó alkalmával megbeszéljük az esküvőtök részleteit. Ha szükséges még, felkutatom Nektek a hiányzó szolgáltatóitokat.Felveszem a szolgáltatóitokkal a kapcsolatot és leegyeztetem velük a részleteket.Telefonon bármikor elérhető leszek számotokra.A kitűzött dátumhoz közeledve elkészítem a részletes forgatókönyvet, amit Nektek és a szolgáltatóitoknak is átküldök.Az esküvő hetében egy utolsó egyeztetést tartunk, ahol átbeszéljük a még felmerülő kérdéseket.A Nagy Napon pedig én leszek az, aki ellenőrzi, hogy minden az elképzelésetek alapján menjen.Reggeltől hajnalig ott leszek, hogy Nektek csak egymásra és a vendégeitekre kelljen koncentrálnotok!

A Ti csomagotok

Ha ezt a csomagot választjátok, akkor Ti magatok állíthatjátok össze mi is az, amiben segíteni tudok

Nektek.
Nincs más dolgotok mint a KAPCSOLAT menüpontra kattintani, ott kiválasztani
A TI CSOMAGOTOK lehetőséget, az üzenet részhez pedig odaírni miben tudok Nektek segíteni. Ezután

küldeni fogok Nektek egy személyre szabott árajánlatot.

Lehetőségetek van ennek a fordítottjára is. Írjátok az üzenet részhez mi az az összeg, amit

esküvőszervezőre szánnátok és én az alapján állítok össze egy csomagot.

Ezzel személyre szabottabb lesz az esküvőszervezés menete.